Новини

Вітаємо бакалаврів ННІ ІНФОТЕХ з отриманням дипломів про вищу освіту!

Вчора, 26.06.2019 року, у нашому інституті відсвяткували випуск бакалаврів. 61 студент отримав диплом бакалавра, з них шестеро — дипломи з відзнакою.

Привітав бакалаврів ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко.

— Чотири роки навчання для вас стали періодом розвитку, професійного та особистісного зростання. Більшість із вас вже мають роботу та встигли зарекомендувати себе як кваліфіковані фахівці. Нехай вам щастить у майбутньому. А двері alma mater завжди відкриті для вас, — зазначив Олександр Володимирович.

Теплі слова привітання випускникам адресували їхні куратори. Вони також розповіли, що серед випускників ННІ ІНФОТЕХ — переможці та призери олімпіад, конкурсів студентських наукових робіт, конкурсів із програмування та інженерних розробок. За наукові здобутки студент спеціальності «Математика» Владислав Бівзюк нагороджений Грамотою Президії НАН України та отримував стипендію Президента України.

У професійній підготовці випускників інституту органічно поєднуються фундаментальна й практична складові, що відповідає потребам сучасного високотехнологічного світу. Частина випускників планує продовжити навчання — попереду вступ до магістратури.

Інші вже успішно зарекомендували себе в співпраці з провідними ІТ-компаніями Черкас. Так, у межах проекту за спільного керівництва викладачів ННІ ІНФОТЕХ та працівників компанії SPD-Ukraine, студентами спеціальності АКІТ було розроблено прототип платформи для моніторингу повітря та спеціалізовану систему моніторингу об'єктів у захищеній шафі.

Віднині потенціал цих молодих людей підсилений дипломами про базову вищу освіту. Радість із ними розділили батьки й викладачі. А студентський художній колектив «Мелодія» підготував музичний дарунок.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького
Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

 

Останнє редагування: Четвер, 27 червня 2019 09:10