Новини

ТУРНІР «ФІЗИЧНІ ЗАДАЧІ-ОЦІНКИ»

Шановні учні, вчителі!

Запрошуємо Вас взяти участь у Третьому турнірі «Фізичні задачі-оцінки» імені Михайла Володимировича Сіденка.

Ідея задач-оцінок відома з часів видання збірника задач Петра Леонідовича Капиці. Відомий педагог-фізик Михайло Сіденко був одним із викладачів Черкаського національного університету, який систематично впроваджував задачі-оцінки у навчальний процес. Його непересічна особистість, доброта, щирість, закоханість у фізику залишили слід у душах і долях його вихованців. Цей Турнір присвячений його пам'яті.

Турнір у 2019 році проводиться у двох номінаціях:

1. Турнір задач-оцінок (для учнів).

2. Конкурс фізичних демонстрацій (для учнівських команд).

1. Турнір задач-оцінок проводиться у два тури. Перший тур є дистанційним. Для участі необхідно зареєструватися та до 1 квітня надіслати на електронну адресу оргкомітету розв’язки задач. Другий тур є очним, він проводиться 12 квітня, на нього будуть запрошені переможці першого туру.

2. Для участі у Конкурсі фізичних демонстрацій необхідно зареєструватися та до 1 квітня надіслати на електронну адресу оргкомітету авторські відео фізичних демонстрацій і окремий текстовий файл, об'ємом не більше одного аркуша формату А4, що містить назву відео-демонстрації, ПІБ авторів, контактні дані, чіткий і зрозумілий опис проведення демонстрації та пояснення фізичних явищ. Відео переможців будуть демонструватися 12 квітня під час урочистого святкування Дня фізмату.

Зареєструватися для участі та завантажити завдання Ви можете на веб-сторінці Турніру за адресою https://sites.google.com/view/physcdueduua

Матеріали для участі у Турнірі надсилайте у зручному для Вас форматі на адресу оргкомітету Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Переможці Турніру отримають цінні призи і дипломи. Нагородження переможців відбудеться 12 квітня під час урочистостей до Дня фізмату Черкаського національного університету. Інформація про результати Турніру буде висвітлена на веб-сайтах ННІ ІНФОТЕХ www.iot.cdu.edu.ua та Черкаського національного університету www.cdu.edu.ua.

У разі виникнення питань звертайтеся на електронну адресу оргкомітету або за телефоном (097) 434-08-14.

Спонсор Турніру: Стоматологічна клініка "Сучасна Сімейна Стоматологія" (https://sss.ck.ua/, м. Черкаси, вул. Надпільна (Ільїна), 289/1).

 

001345

“Сучасна Сімейна Стоматологія” – це кваліфіковані лікарі, інноваційні технології, повний спектр стоматологічних послуг і індивідуальний підхід до кожного пацієнта. У клініці працюють найкращі лікарі-стоматологи, кожен з них – прекрасний спеціаліст у своєму стоматологічному профілі. “Сучасна Сімейна Стоматологія” оснащена сучасним обладнанням,  використовує лише найкращі і перевірені матеріали та технології.

Детальна інформація: https://sss.ck.ua/ 

 

Останнє редагування: П'ятниця, 15 лютого 2019 12:06