Новини

Подання документів для вступу

Приймальні комісії ННІ ФМ та КІС знаходяться на першому поверсі в аудиторії 124 та на другому поверсі в аудиторії 260 навчального корпусу №3.

 

З 11 липня розпочався прийом заяв і документів для вступу у Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького.

Для абітурієнтів, які не мають пільг і не складають вступних іспитів (творчих конкурсів) та збираються вступити на денну форму навчання, слід подати заяву до 18 години 27 липня шляхом заповнення електронної заяви в режимі онлайн на сайті ez.osvitavsim.org.ua

Нагадуємо, що Черкаський національний організовує для вступників консультативний пункт для подання електронних заяв. Заява в електронній формі подається вступником шляхом заповнення електронної форми в режимі он-лайн. Це дуже відповідальний момент, адже технічна помилка може мати серйозні наслідки. Заяву, яку вже зареєстровано у вищому навчальному закладі, не може бути скасовано.

Якщо ж абітурієнт має право на складання вступних випробувань, зарахування за співбесідою або він вступає на заочну форму навчання, тоді слід подати заяву в паперовій формі разом з оригіналами (копіями) відповідних документів до 18 години 20 липня 2016 року.
Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

 

Джерело: cdu.edu.ua Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Останнє редагування: Середа, 13 липня 2016 15:33
Інші статті в цій категорії: « Випускний 2016 Вступні випробування »