Новини

Командні проєкти студентів 174 АКІТР

Розпочато реалізацію мультидисциплінарних командних проєктів для студентів спеціальності 174 Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка ННІ ІНФОТЕХ. Завдання, над вирішенням якого будуть працювати студенти 2 курсу, передбачає проектування, розробку UML-діаграм та програмну реалізацію спеціалізованих цифрових платформ. 

Запрошеним доповідачем на занятті була Людмила Васюра, адміністраторка цифрових сервісів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. У рамках ділової гри, вона діяла як замовник сервісу для служби підтримки університету. Студенти познайомилися зі особливостями планування структури й наповнення технічного завдання, обговорили можливості програмної реалізації обраних тем проєктів.

У рамках опанування курсу "Технологія проєктної роботи" та написання курсової роботи з програмування (викладачі д.пед.н. Галина Луценко та докторка філософії Дар'я Тінькова), студенти отримують можливість відчути себе ІТ фахівцями, працюючи в реалістичних умовах та підвищуючи рівень своїх м'яких навичок. Цей амбітний мультидисциплінарний проєкт дозволяє студентам не лише закріпити теоретичні знання, але й розвинути практичні навички командної роботи, проєктного менеджменту та програмування. Об’єднавши зусилля, студенти мають створити продукт, який має потенціал стати успішним стартапом.

Останнє редагування: Понеділок, 21 жовтня 2024 13:36