Новини

Вітання з Днем ННІ ІНФОТЕХ!

Шановні студенти, викладачі та випускники ННІ ІНФОТЕХ Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького!
Прийміть вітання із нашим традиційним святом - Днем фізмату! Це свято - не тільки можливість відзначити досягнення нашого інституту, але й визнання того, що фізика, математика, інформатика та програмування, в тому числі розумних речей,  є незаперечними основами сучасного високотехнологічного суспільства.
12 квітня - це також День космонавтики, що символізує бажання людства пізнати космос та досліджувати нові горизонти. І якщо кому-небудь вдасться освоїти космос, то це будуть саме дослідники з фізико-математичною освітою, які забезпечать технічний прогрес та науковий розвиток людства.
Завдяки вашій майстерності та наполегливості, ви здатні перетворювати найскладніші теорії в реальні досягнення. Ваш дух фізмату - це те, що дозволяє вам досягати успіху і бути кращими в своїй професії.
Хочу звернути увагу на багаторічні традиції, які підтримуються на кафедрах ННІ Інфотех та формують його особливу атмосферу. Вони дозволяють зберегти спадщину попередніх поколінь та продовжувати розвивати цінності фізмату уже більше 100 років.
Дозвольте побажати здоров'я, наснаги та нових досягнень у вашому навчанні, дослідженнях та професійній діяльності. Нехай ваші досягнення завжди будуть невичерпним джерелом інновацій та прогресу, а фізика, математика, інформатика, програмування продовжуватимуть бути сильними основами сучасного світу.
Україні – Перемоги, Героям – Слава!
Останнє редагування: Середа, 12 квітня 2023 08:29
Інші статті в цій категорії: « ДЕНЬ ІНСТИТУТУ 2023! Переможці квесту 2023 »