Новини

Підсумки "Заочних математичних студій" 2021

ЗАВЕРШИВСЯ 16-Й НАВЧАЛЬНИЙ РІК у Заочних математичних Студіях для школярів «Я І МОЯ МАТЕМАТИКА» Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького.

Організатор – кафедра математики та МНМ Черкаського національного університету імені Б.Хмельницького.  

Студії працюють для учнів 5-11 класів, починаючи з 2005 року. Вони мають на меті удосконалення математичної освіти школярів, розширення форм і часових меж математичної діяльності учнів на шкільному рівні, сприяння особистісному становленню й розвиткові учнів.

Протягом навчального року у Студіях учні виконують п’ять Комплексних контрольних завдань (ККЗ) – у листопаді, грудні, лютому, березні, квітні, – за навчальним матеріалом курсу математики відповідного класу. Кожне ККЗ містить 4 розділи: «Повторюю», «Тренуюсь», «Перевіряю інших», «Перевіряю себе». Зміст завдань спрямовано на відтворення, реконструювання та комплексне застосування набутих знань, навичок і вмінь у нових, незвичних умовах.

Студії передбаченоають дві форми участі – індивідуальний учасник і група «Дует». Кожному індивідуальному учаснику і кожній групі «Дует» привласнюється шифр, який повідомляється учням під час реєстрації. Проміжні та підсумкові результати оприлюднюються на сайті Студій. Конфіденційність інформації щодо персональних даних учасників гарантується.

У 2020-2021 н.р. у роботі Студій взяли участь учні з різних куточків України.

Найкращі результати показали 10 індивідуальних учасників і 8 груп «Дует».

Дорогі Студійці!

МИ ПИШАЄМОСЬ ВАМИ І ВАШИМИ НАСТАВНИКАМИ!

Підсумки роботи Студій презентовано на сайті Студій: https://sites.google.com/d/1OA85wlf8KaMP1Z3AmIkbYN4Cux7zLHvV/p/1XlXSSAoiHQrCBiYQGjB66OfDLZ3xDQ7w/edit

 

Останнє редагування: Понеділок, 24 травня 2021 13:19